Categorieën

Verzenden & Retourneren

Verzenden
 

Pakketten en Brievenbus post:

Alle orders die geplaatst worden zullen bekeken worden of deze per brievenbus post of pakket post verstuurd worden.
Wij hanteren een vast tarief voor de verzendkosten. Of dit nu een pakket post of brievenbus post is.

Verzendkosten bedragen dus altijd 4,95 euro

Retourneren

Retourneren kan alleen indien de verpakking ongeopend is. Mobile-parts.nl is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte postpaketten die u retour gestuurd hebt.In geval van foutieve levering, indien u niet hebt ontvangen wat u besteld hebt, zullen wij deze kosten voor onze rekening nemen.
Wilt u iets retour zenden dient u dit via de Retour link te doen. Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele en onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag excl.verzendkosten en of iDeal kosten zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.
Voeg voor een snelle en correcte afhandeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding "annulering" en uw bank- of girorekeningnummer.

Producten die beschadigd of gebruikt zijn alsmede zaken waarvan de prijs gebonden is aan de schommelingen op de financiele markt, waarop de verkoper geen invloed heeft komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.

Mobile and More © 2024